Massage mot ont i ryggen

Hejsan. Jag ska nu skriva ett inlägg om att jag fick hjälp att bli av med min ryggvärk och det visade sig att det var ett par kotor som inte låg i rätt läge, några millimeters förskjutning av kotorna i ländryggen gav mig stora besvär. Nu visste jag inte att det hade med kotorna att göra innan jag kom till Rygg & nackakuten i Gävle, ett företag som jag gick till för att få massage i Gävle.  

Jag fick en massage som kändes bra, sedan sa behandlaren att han skulle se till att kotorna hamnade i rätt läge och med hjälp av ett visst tryck som var skonsamt hamnade kotorna i rätt läge och jag kände då på direkten att värken försvann, vilket är helt otroligt egentligen. Det minsta jag kan göra för att kunna vara till någon slags hjälp till er som kommer hit till min blogg är att skriva ett inlägg om denna massage i Gävle. Det här med att ha ont i ryggen är det många som har och jag tycker att man ska försöka göra något åt problemet i stället för att bara behandla symtomen med värktabletter. Hos Rygg & nackakuten i Gävle går det att få vanlig klassisk massage eller så kan ni som har ont i ryggen precis som jag hade få reda på om era kotor eller bäcken inte ligger i rätt läge, och då finns det en särskild massage som rättar till det, och denna slags massage heter art neuromassage. Ett tag efteråt får man komma på efterkontroll för att följa upp så att kroppen är i balans. Slipp ha ont i ryggen genom att gå till Rygg & nackakuten i Gävle, och har du inte ont i ryggen kan du ändå gå dit för att få en avslappnade massage i stället.