Städservice för dig i Kungsbacka

God dagens, god dagens och hallå! Jag hoppas att ni ser fram mot ett par inlägg som jag ska skriva till er så här efter att jag ätit lunch i personalmatsalen. Det här inlägget kommer att handla om en firma som heter Lea Service, och det är en städfirma för alla som hade tyckt att det vore bra att få hjälp med städservice i Kungsbacka eller Varberg, och nästa inlägg handlar om massage.

Den här firman hade jag det stora nöjet att ha att göra med när min gamla mamma hamnade på hemmet, ja ett kommunalt boende för äldre. Hennes villa tog det flera dagar att tömma på alla möbler och prylar och det var jag och min syrra som slet som djur. Huset skulle säljas och det var helt nödvändigt med en storstädning, och det hade vi varken tid eller ork att göra själva så då hörde vi av oss till Lea Service som gjorde det, och medarbetarna på denna städfirma var som räddande änglar för de städade huset exakt som om det hade varit en flyttstädning. Det var en kollega på min syrras jobb som berättade om denna städfirma och att kollegan varit mycket nöjd och belåten med deras städservice i Kungsbacka. Jag vill ta det ett steg till och till och med utse den här firman till Varbergs och Kungsbackas bästa städservice. Ni kan ju förstå själva vilken enorm stress jag kände över att städa huset, och det föll tio kilo sten från axlarna när jag och min kära syrra slapp att städa huset tack vare att Lea Service gjorde det. Det var otroligt prisvärt, inte minst sedan det gjorts rutavdrag. Nu ser jag att det är dags att sätta igång och jobba så här sätter jag punkt.